Vragen? Bel 033 245 30 54 of mail wijnand@wijnandvanessen.nl

Voor al uw verzekeringen

Wijnand van Essen heeft toegang tot een breed scala aan zeer gangbare verzekeringspolissen zoals uw autoverzekering en een reisverzekering maar ook gespecialiseerd advies voor de meer complexe verzekeringen. Hierbij moet u denken aan een woonhuisverzekering of bootverzekering (pleziervaartuigen), uw bijzondere oldtimer (klassieke auto's) en verzekeringen zoals woonhuis, inboedel, vakantie, ongevallen, aansprakelijkheid of rechtsbijstand.

Een ruime keuze aan verzekeringen

Wijnand van essen is aangesloten bij Nedasco. Nedasco is een serviceprovider die zorgdraagt voor het vlekkeloze contact tussen ons als adviseur en de verzekeringsmaatschappijen. Met Nedasco heeft Wijnand van Essen een volmachtig van 30 gerenommeerde verzekeraars en geven wij onze klanten een breed en onafhankelijk advies.

Advies bij u thuis

In de 20 jaar die Wijnand van Essen heeft gewerkt bij Monuta kwam hij altijd bij de mensen thuis. Rustig kunnen bespreken van verzekeringen die u al heeft en de risico's die er zijn in het comfort van uw eigen woonkamer. Deze manier van werken is nooit veranderd. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen of een e-mail sturen.

Maatwerk – de beste verzekeringen tegen de beste prijs

Ervaring leert dat advies over verzekeringen en financiële diensten maatwerk is. Er is vaak niet één pakket het beste, juist een combinatie van verzekeringen van verschillende aanbieders maakt een pakket optimaal. Wijnand van Essen combineert samen met u de verzekeringen van verschillende maatschappijen in één pakket. Zo bent u verzekerd van de beste verzekeringen, tegen de beste prijs.

Speciaal vakgebied - pleziervaartuigen

U kunt pas écht zorgeloos van uw schip genieten als u daarvoor een goede verzekering heeft. Als fanatiek watersporter is Wijnand van Essen de specialist op het gebied van het verzekeren van pleziervaartuigen. Als geen ander kennen wij de risico's die aan uw hobby zijn verbonden.
Wilt u meer weten over de aantrekkelijke verzekeringen voor uw zeilboot, motorboot of ander pleziervaartuig, bel dan 033 245 30 54 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .