Vragen? Bel 033 245 30 54 of mail wijnand@wijnandvanessen.nl

Zekerheid - Voor de toekomst

Een begrafenis of crematie kost geld. En afhankelijk van uw persoonlijke wensen zelfs veel geld. Denk daarbij aan de uitvaartverzorger, rouwkaarten, de kist, rouwauto’s en een eventuele grafsteen. Maar ook de kosten van het graf zelf in geval van begraven kunnen aardig in de papieren lopen. Totaal 12000 euro is geen uitzondering!.

Ik kan u helpen met het inschatten van deze kosten. Zo kunt u er voor kunt zorgen dat uw nabestaanden de uitvaart kunnen betalen en zich in die moeilijke tijd geen zorgen hoeven te maken om de financiële beslommeringen.

Vervolgens maak ik samen met u met u een begroting maken van de kosten, gebaseerd op uw wensen, die nodig zijn om de uitvaart goed te laten verlopen. Ook voor het juiste advies omtrent een passende verzekering heeft hij diverse mogelijkheden. Denkt u daarbij aan een naturaverzekering , kapitaalverzekering of een combinatie van deze twee. Deze voorbeelden geven tevens een aantrekkelijke belasting vrijstelling in box 3.

Natuurlijk kunt u ook wanneer u om welke reden dan ook niet meer wenst te verzekeren altijd een bedrag ineens in een Deposito fonds storten. Deze is dan rente dragend.

Mocht u meer willen weten over de verzekeringsmogelijkheid rond een uitvaart. Neemt u gerust contact met mij op.